Παθητικής 

πυροπροστασίας

ΒΑΦΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ 
ΒΑΦΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ 

Είναι η ιδανική λύση για μεταλλικές κατασκευές προκειμένου να διατηρηθεί η μεταλλική λυγερή
Κανονικά εφαρμόζεται σε εσωτερικούς χώρους, αν και με την εφαρμογή σωστής επικάλυψης και συγκεκριμένου πάχους μπορεί να εφαρμοστεί σε εξωτερικούς χώρους, ανάλογα με την ταξινόμηση του περιβάλλοντος.
Όταν προσδεθεί με φωτιά, το πάχος του αυξάνεται περίπου 50 φορές από τον αρχικό του όγκο, η ζωγραφική γίνεται ένα παχύ μονωτικό μαξιλάρι που προστατεύει τη μεταλλική δομή από τη δράση της φωτιάς.

ΓΥΨΟΣ ΜΕ ΠΕΡΛΙΤΗ ΚΑΙ ΒΕΡΜΙΚΟΛΙΤΗ
ΓΥΨΟΣ ΜΕ ΠΕΡΛΙΤΗ ΚΑΙ ΒΕΡΜΙΚΟΛΙΤΗ

Εσωτερικό ασβεστοκονίαμα που αποτελείται από ελαφρά διογκωμένα αδρανή, περλίτη και βερμικουλίτη, λευκό φινίρισμα και σταθερότητα φωτιάς έως και 240 λεπτά.
Εφαρμόζεται μέσω μιας αυτόματης μηχανής μίξης υγρής προβολής με ελικοειδή αντλία. Mπορεί επίσης να εφαρμοστεί με το χέρι
Από τη στιγμή που προβάλλεται, έχει μια λευκή και άγρια αφής εμφάνιση και μπορεί στη συνέχεια να βαφτεί με το χρώμα που επιλέγεται με πλαστικό ή ακρυλικό χρώμα.

ΠΛΑΚΕΣ ΟΡΥΚΤΩΝ ΙΝΩΝ 
ΠΛΑΚΕΣ ΟΡΥΚΤΩΝ ΙΝΩΝ 

Οι πλάκες ορυκτών ινών παράγονται από φυσικά υλικά, ικανοποιώντας τις υψηλότερες απαιτήσεις και προσφέροντας ένα απόλυτα υγιεινό περιβάλλον εργασίας στον άνθρωπο. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία τελικών επιφανειών, καλύπτοντας μεγάλο εύρος αισθητικών και ακουστικών απαιτήσεων. Για την πυροπροστασία από ορυκτές ίνες για χρήση σε εσωτερικές ή ημι-εκτεθειμένες θέσεις μπορούν να προσφέρει έως και τρεις ώρες πυροπροστασίας. Ως σύστημα σανίδων δεν απαιτείται προετοιμασία επιφάνειας στο υπόστρωμα.

ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑΜΑ ΒΕΡΜΙΚΟΥΛΙΤΗ
ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑΜΑ ΒΕΡΜΙΚΟΥΛΙΤΗ

Τσιμεντοκονίαμα με ανόργανα πολυμερή με σύνθεση πυροπροστασίας σε βιομηχανικά περιβάλλοντα, όπου οι πυρκαγιές παράγονται γενικά από υδρογονάνθρακες, κυρίως πετροχημικές (χερσαίες και υπεράκτιες) και βιομηχανίες, όπως διυλιστήρια, χημικές εγκαταστάσεις, εργοστάσια φυσικού αερίου, σταθερές θαλάσσιες πλατφόρμες, πλοίων και βιομηχανικών εγκαταστάσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες